Канализација за преко 20 домаћинстава у МЗ Душан Петровић Шане (ВИДЕО)

Преко 20 домаћинстава у МЗ Душан Петровић Шане прикључено је на новоизграђену канализациону мрежу Ф250 у дужини од 550 метара уз могућност прикључења још неколико кућа.

Нова канализација спаја улице Владике Николаја Велимировића и Милице Стојадиновић Српкиње и она ће допринети бољим и квалитетнијим условима за живот, рекао је председник општине Лазаревац Бојан Стевић који је данас ову локацију посетио заједно са својим сарадницима и директором ЈПКП Лазаревац Александром Ракићем. „Очекује нас израда пројектно-техничке документације за целокупну рекострукцију улице Милице Стојадиновић Српкиње која ће обухватити, тамо где је то могуће, изградњу канализационе мреже, водоводне мреже, уличне расвете. Прошириће се целокупан коловоз и с једне стране ће највероватније бити стаза за пешаке“, рекао је Стевић.

Радове је извело ЈПКП Лазаревац и на овај начин решен је проблем изливања постојеће канализације, истакао је Ракић и додао да је ово тек почетак радова у улици Милице Стојадиновић Српкиње.

Председник Савета МЗ Душан Петровић Шане Милан Михаиловић овом приликом захвалио се општинској власти која је помогла да радови буду изведени и омогућила да грађани добију дугоочекивану канализацију.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *