Градоначелник Београда др Зоран Радојичић посетио Лазаревац (ВИДЕО)

Градоначелник Београда проф. др Зоран Радојичић обишао је данас Лазаревац, где је са руководством општине разговарао о актуелним и планираним пројектима, међу којима су пројекти из области водоснабдевања, канализационе мреже, путне инфраструктуре и сл.

Лазаревац од 2014. године има константну подршку града Београда, рекао је председник лазаревачке општине Бојан Стевић и додао да је посета градоначелника показатељ добре међусобне сарадње. Састанку је присуствовао и представник Дирекције за грађевинско земљиште града Београда који је истакао да је тренутно активно десет пројеката који се раде у општини Лазаревац, а чија је вредност око 2,5 милијарде динара.

Када је усклађено функционисање републике, града и општине, као што је у овом случају, онда грађани имају корист, јер је тада добре идеје могуће реализовати, нагласио је Радојичић. Он је додао да руководство лазаревачке општине има пуно идеја и да је доста ствари урађено, али да заједничким снагама додатно може бити побољшан квалитет живота грађана.

Након састанка у општини, градоначелник је заједно са лазаревачким руководством обишао градилиште на тргу код Рударске чесме у центру Лазаревца, где је најавио и изградњу трга испред општине.

Више погледајте у видео прилогу који следи.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *