ГО Лазаревац наградила вуковце

Сви вуковци су од ГО Лазаревац добили комплете књига и медаљоне са ликом Живоjина Мишића. Ученици генерациjе основних школа добили су таблет рачунаре, а наjбољи у генерациjи у средњим школама награђени су лап топ рачунарим и чеком  на 15000 динара.

Награде jе уручивао заменик председника општине Боjан Стевић.

„Пошовани ученици, родитељи, професори, представници медиjа, велика ми jе част што на jедном месту могу да поздравим наjбоље ученике из 11 основних школа, као и 2 средње школе са териториjе ГО Лазаревац. Желим пре свега да нашим вуковцима и ђацима генерациjе честитам на успеху коjи су постигли током досадашњег школовања, да се захвалим њиховим професорима, наставницима и директорима школа на труду и раду коjи су уложили да своjе знање подаре овим младим особама коjе су будућност Лазаревца. Досадашњим успехом сте показали да имате велики потенциjал, али пред вама jе дуг пут до вашег потпуног личног остварења. Надам се да ће време коjе следи оправдати нашу веру у ваш успех и потенциjал коjи несумњиво поседуjете и да ћете jедног дана заузети важна места у нашоj локалноj заjедници, али и шире. Овде смо да наградимо ваш труд и рад током школовања, али и да вашим друговима и читавоj заjедници покажемо вас као позитиван пример успешности. Поносим се вама и хвала вам пуно.“

Додела награда вуковцима jе уjедно и jедан од првих догађаjа у оквиру „Дана Лазаревца“.

„На краjу, искористићу ову прилику да и званично отворим манифестациjу „Дани Лазаревца“ коjа се одржава поводом Видовдана, дана општине Лазаревац. Желим и да се захвалим Канцелариjи за младе и Савету за младе ГО Лазаревац коjи су заjедно са стручним службама ГО Лазаревац, а уз подршку свих jавних предузећа, организатори ове манифестациjе.“, истакао jе Стевић.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *