Добротворни концерт за школу кошарке КК „Лазаревац“

Кошаркашки клуб „Лазаревац“ у понедељак, 16. децембра организоваће хуманитарни концерт, а сав приход од продатих карата биће издвојен за куповину спортске опреме за младе наде овог кошаркашког клуба. Концерт ће бити одржан у Центру за културу Лазаревац са почетком у 20 часова, а цена улазнице која се може купити код тренера износи 500 динара.

„У сарадњи са родитељима направили смо акцију, како бисмо децу подстакли да се баве спортом и набавили им унифому по којој ће бити препознатљиви. Деца би сваки пут са одушевљењем гледала играче Партизана и Црвене Звезде када би се појавили у својој опреми, тако да је ово прилика да се награди њихов рад и труд“, нагласио је тренер Чедо Тодорчевић и захвалио се свим учесницима концерта који су се радо одазвали.

Добротворној акцији су се одазвали бројни певачи, међу којима Влада Антонијевић, Немања Радоњић, Неша Спајић Спаја, Кети Мистик Бенд, Снежана Трифуновић, Дарко Влајић, Марко Пауновић, Милош Бркић и други, а у оквиру програма наступиће и мађионичари Бојан и Зека.

Сва деца која желе да се упишу у КК „Лазаревац“ могу да дођу на тренинг понедељком, средом и петком од 17.30 у ОШ „Кнез Лазар“ и распитају се о свим условима рада.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *