“DENTAL CODE“ – стоматолошка ординација са пет звездица

Сам по себи намеће се закључак да смо као нација прилично неедуковани када је у питању орална хигијена и превенција болести уста. Није искључено да је главни разлог тога предрасуда да код стоматолога „мора да боли“. Вођени искуствима од пре двадесет и више година, ти страхови су, мада неоправдано, остали усађени код већине људи.

Данас то није тако. Постоји начин да свака интервенција буде и јесте безболна. Пракса у стоматолошкој ординацији „DENTAL CODE” је да се панцијету објасни процедура која се примењује током итервенције, а та интервеција мора бити безболна.

Овде се такође велики значај придаје и амбијенту, тако да сама зубарска ординација својим ентеријером улива поверење и ослобађа страха.

Свакако и у овој стоматолошкој ординацији акценат се ставља на превенцију. Редовне контроле код зубара требало би да почну још од периода одојчета, а већ у породилиштима маме би требало да буду упознате са оралном хигијеном и бригом о зубима воје деце. Израстањем првог зуба, требало би да отпочне праћење стања зуба код детета. Велика грешка и потпуно погрешно размишљање великог броја родитеља је да млечним зубима није потребно придавати пажњу зато што се они мењају. То наравно није тако.

Кључна ствар у промени става према стоматологу тј. Зубару, је ослобађање од сраха, који је у данашње време апсолутно неоправдан, нарочито када се превентивно и на време делује.

Естетска стоматологија, разумљиво, заступљена је и овде, а једна њена област посебно  ће заинтересовати женску популацију старости преко 30 година. Хијалуронски филери представљају хијалуронску киселину у облику гела.

Хијалурон је супстанца која се природно налази у кожи дајући јој чврстину, једрину и хидрантност. На жалост, са годинама се троши, кожа лица стари и стварају се боре. Суштина третмана филерима је да надокнади количину киселине која током процеса старења нестаје. Хијалуронски филери последњих десет година постали су златни стандард када је реч о попуњавању бора лица. Брзина захвата, сигурност и непосредно видљиви резултати главне су предности овог третмана. Хијалуронски филери су намењени третирању свих зона лица. Најважније је нагласити да хијалуронски филери омогућавају постизање и задржавање природног изгледа лица. Поред попуњавања бора, хијалуронска киселина у виду хијалуронског филера користи се код попуњавања тј. повећања и корекције усана.

Шта је суштина ове приче?

Млад, ведар и шармантан зубар, пријатан амбијент, безболне интервенције и напослетку, као у бајци, из ове зубарске ординације изаћићете видно млађи и са широким, блиставим осмехом.

Прегледи се заказују  телефонски на број  065 525 4780

СТОМАТОЛОШКА ОРДИНАЦИЈА DENTAL CODE ВАС ПОЗИВА НА ШИРОК ОСМЕХ!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *