Дан кад Лазаревац блиста – маскенбал

Тешко је било међу свима њима изабрати најлепше и најоригиналније маске, па је жири и ове године нашао пред тешким задатком.
Као најмлађа учесница награђена је Оливера Марковић, стара 5 месеци за маску зеца. Прва награда за најмлађе, за маску Трансформерс припала је петогодишњем Михаилу Фиштешу. Друга награда за маску хавајка Еми Матић старој 4 године, док је трећа награда за маску Фрида додељена 4 годишњој Нађи Лукић.
За групну маску овчице награђени су Аника Петковић, Николина Милићевић, Вукашин Милићевић и Василије Трајковић.
 
За О.Ш. Кнез Лазар прво место за групну маску Пикасо освојило је одељење III4. Друго место за групну маску Српски кнезови освојило је одељење IV3, док је треће место за маску Грдана припало ученици Уни Спасић одељења IV1.
За О.Ш. Дуле Караклајић прва награда за групну маску Ми слажемо знање уручена је одељењу I1, друга награда за маску Мали Принц одељењу I3, а трећа награда за маску Муве припала је одељењу 3/4.
За О.Ш. Војислав Вока Савић прву награду за маску мумије освојило је одељење III4. Друга награда за маску балони припала је Јани Орловић ученици одељења IV3, a трећа награда за маску Тотем припала је Вуку Јеремићу, ученику одељења III2. Групну награду за маску оловке заједнички су освојила 4 одељења ове школе.
За О.Ш. Душа Ђурђевић у Вреоцима групна награда за маску пачићи припала је одељењу I1. Прво место за маску грозд припала је Анђели Живановић II1, друго место за маску Тито и Јованка за Лазу и Јану IV1, a треће место за маску кловн освојио је Немања Ђокић из IV1.
Ања Мијаиловић,ученица II 1, О.Ш. Вук Караџића из Степојевца освојила је прву награду, Селена Живковић одељење II2 другу награду а Анђела Јовановић из истог одељења трећу. За најбољу групну маску проглашена је рођенданска торта са свећицама.
Групне награде уручене су и за О.Ш. Милорад Лабудовић Лабуд из Барошевца и за О.Ш. Михаило Младеновић Сеља из Дудовице. Прво место за групну маску Пекари припало је вртићу Раша и Маша, друго место за маску Весели кишобрани ПУ Ракила Котаров Вука, а треће место за Шеширџија вртића Раша и Маша. И ове године награде су уручене и гостима маскенбала.
Специјална диплома за најмеденију маску уручена је вртићу Лептирић из Лајковца.” Најшаренија поворка ” дошла је из ПУ Звечан, док је специјална диплома за највеличанственију маску припала О.Ш. Милоје Симовић из Крагујевца.
 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *