Целодневна забава на језеру Очага у суботу

На Сајму спорта ће се представити велики број лазаревачких спортских клубова.Клубови ће имати прилику да се на прави начин промовишу, а родитељи да одаберу одговарајући спорт заједно са својом децом. На сајму ће такође бити заступљени и бројни рекреативни спортови намењени и одраслима и деци.

Сајам спорта трајаће од 11 до 17 часова, након чега ће бити организивана игра Између две ватре  у којој ће моћи да учествују сва деца узрастадо 16 година, а награда за победника биће бицикл који је обезбедио спонзор манифесрације caffe Darkwood pub. Улаз на Сајам је бесплатан и он ће трајати до 18 часова.

Промотери Сајма су пливачи Милорад Чавић и Нађа Хигл, као и један члан олимпијског тима Србије који је представљао нашу земљу  на олимпијским играма у Риу прошле године.

Организатори сајма су плесни клуб Колус, caffeu Darkwood pub и Удружење „Ја се бавим спортом а ти“.

Током трајања манифестације биће организован и продајни базар  на отвореном  у чијој понуди ће се наћи уметнине, рукотворине и домаћи производи.

Од 20 часова, у оквиру вечерњег програма  наступиће група “5 min acoustic“ , Гимназија свира rock and roll,  а од 21 сат група S.A.R.S. Продаја карата за музички део програма је у cafeu Darkwood pub. Цена улазнице је 800 динара, а на дан  концерта 1000 динара.

Део прихода биће издвојен за помоћ Марији Комад и за Фондацију “Подржи живот“.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *