Асфалтирањем улице Милунке Савић почела грађевинска сезона на путној инфраструктури у ГО Лазаревац

Грађевинска сезона на путној инфраструктури на територији ГО Лазаревац започела је асфалтирањем улице Милунке Савић у дужини од 650 метара.

Радове на асфалтирању које финансира ЈП „Путеви Београда“ и изводи ЈКП „Београд пут“ обишао је председник ГО Лазаревац Бојан Стевић са сарадницима. Он је истакао да ће радови бити настављени и на реконструкцији улице Проте Чеде у дужини о 1.500 метара, где ће у првој фази бити урађено 850 метара, са могућношћу изградње тротоара са једне стране коловоза.

Након тога, у плану је реконструкција пута који повезује Велике Црљене и Соколово према Арнајеву у дужини од 2,2 километара, а затим и пут Закинац, који се налази на тромеђи Дудовице, Чибутковице и Барзиловице.

Стевић је истакао да је у овој години у плану изградња и реконструкција укупно 28 улица, како у централном градском језгру, тако и у сеоским месним заједницама. Поред ових улица ту су и радови на капиталним саобраћајницама, као што је завршетак улице Јанка Стајчића и изградња Железничке улице и улице Милована Лазаревића, али и радови у још неколико улица и тргова у центру града.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *