Асфалтирана деоница регионалног пута од Великих Црљена до Степојевца

Реконстукција регионалног пута који води од петље Степојевац до Тамнавске улице у Великим Црљенима у дужини од 6,5 км увелико је у току, а план је да радови буду завршени до суботе, 13. јуна.

Радове које изводи „Шумадија пут“ данас су посетили представници општине Лазаревац и овом приликом истакли да се одмах по њиховом завршетку наставља рекострукција пута од Лазаревца до Чибутковице. „После тога биће завршена деоница од Великих Црљена према Јунковцу и остало је у плану за ову годину да се деоница од Великих Црљени до Медошевца комплет реконстуише“, рекао је председник општине Лазаревац Бојан Синђелић.

Уређење ове фреквентне деонице представља доказ да председник Републике Србије Александар Вучић спроводи одговорну политику и поред пандемије вируса Covid-19, јер су сви планирани пројекти настављени, рекао је Томислав Рикановић, председник Скупштине општине Лазаревац.

Он је додао да ће на територији МЗ Велики Црљени у току следеће недеље започети радови на канализационој мрежи која представља вишедеценијски проблем, али и да ће ОШ „Свети Сава“ добити модерну фискултурну салу.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *