Санда Рашковић Ивић: Лазаревцу је учињена неправда

„Лазаревцу као општини учињена је велика неправда, рекла је Рашковвић Ивић,  што је предузеће Колубара измештено из општинске ингеренције у ингеренцију ЕПС-а. Све оне приче о децентрализацији и реструктуирању предузећа и децентрализацији општина су овим делом пале у воду, зато што је Колубара била предузеће ккоје је хранило општину Лазаревац идоводило до тога да  ова општина расте и развија се“, каже она.

„Шетајући градом, по овој главној улици, за коју је још ДСС давних дана направила пројекат и почела са сређивањем, ево ми смо већ осам година ван власти а та улица још није завршена“, такође је истакла она.

Председник ОО ДСС Лазаревац Јован Костадиновић каже да  је Рашковић Ивић упозната са кључним проблемима са којима се суочава општина Лазаревац,  а заједно су представили програм странке, који се, како је сам рекао, разликује од програма свих осталих странака.

„Сви смо свесни ситтуације у којој се пре свега налази наш град, али и држава и читаво друштво. Управо због тога назив наше заједничке каампање је „Срећа“ , каже у име покрета Двери Петар Мијаљевић.

„Ми у овој кампањи желимо да представимо шта за нас значи срећа и који су то идеали којима ми тежимо“, истакао је Мијаљевић.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *