Коалиција СПС-ЈС предизборну кампању почела у Јунковцу

Носилац листе СПС-ЈС за Лазаревац је актуелни председник градске општине Лазаревац Драган Алимпијевић Ципи. У свом обраћању присутнима, Алимпијевић је рекао, да су упркос проблемима који су се догодили у протеклом периоду, обећања ипак испуњена.

„Буџет мали, невреме, поплаве… доста тога смо стоички поднели и доста тога смо уложили у наш град. Лазаревац данас може да буде поносан на оно што смо у претходним годинама обећали а то је Социјалистичка партија заједно са Јединственом Србијом и коалиционм партнерима испунила“, рекао је Алимпијевић.

Милоје Живановић, председник општинског одбора СПС-а је рекао да је ова странка једина истинска левица на политичкој сцени, која се залаже за социјалну правду и једнака права за све.

Бранко Борић, који је сада на месту председника општинског одбора Јединствене Србије Лазаревац, рекао је да грађани када буду погледали све листе које су странке предале, само треба да се запитају коме од ових људи могу највише да верују и нагласио да је јасно да је листа број 3. она на којој су људи којима грађани могу највише веровати.

Даница Буквић и Миша Петронијевић из лазаревачког СПС-а, кандидати су за Народне посланике.

Кампања СПС-ЈС наставља се и у осталим месним заједницама, а планирана је конвенција којој ће присуствовати челници ове странке.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *