Kампања кренула са доласком Шешеља

Од тада СРС активно ради на довођењу нових чланова у општински одбор, а такође и на обнављању чланарина код оних људи који су  раније,  разочарани, напустили Српску радикалну странку, а сада су се у претходних годину дана вратили, рекла је за Праве новине председник ОО СРС Лазаревац, Драгана  Трајковић.

  1. 23. јануара одржана је централна отаџбинска управа СРС  и тада је донет план рада за  предстојеће изборе. 

–   Што се тиче рада ОО СРС у Лазаревц , стање је   тренутно одлично, истиче Трајковић.

  1. јануара одржана је годишња Скупштина општинског одбора на којој су сабрани и сумирани сви резултати  рада одбора  СРС Лазаревац у протеклој години, као и припрема плана и прогама за предстојеће изборе, али и за рад одбора у овој 2016,години.

На питање да ли је могућа коалиција са лазаревачким напредњацима, Трајковић је  додала да ОО СРС Лазаревац има одобрење од  врха странке да прави постизборне коалиције са свим странкама које раде на територији општине, а које ће у наредном периоду радити у интересу свих грађана

„Немамо  проблем да са било ким направимо коалицију, уколико будемо сматрали да су ту часни , одговорни и поштени људи који ће радити у интересу свих наших грађана“, рекла је она .

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *