ГГ „За Лазаревац какав заслужујеш“ – предаја листе кандидата

„На листи кандидата ове групе грађана налазе се истакнути појединци који су у прошлости кроз своје деловање задужили  грађане општине Лазаревац , тако да користим прилику да најавим предају листе кандидата за  одборнике у Парламенту ГО Лазаревац за четвртак  17. март у 18 .сати, рекао је носилац листе ГГ „За Лазаревац какав заслужујеш“, Александар Дражић.

„ Позивам све грађане, симпатизере и чланове поменутих удружења  да нам се придруже да заједно предамо листу и званично кренемо са изборном кампањом.

Ми ћемо у наредном периоду бити изузетно активни и бавићемо се искључиво локалном кампањом, а програм са којим наступамо биће искључиво у вези са локалном проблематиком“, каже он. Прва активност је скуп који организује Српски сабор Заветници у великој сали ГO Лазаревац, након тога следи предаја листе кандидата.

Све до 24. априла бићемо изузетно активни, предочићемо грађанима суштину избора, искључиво мислим на локалне изборе, потрудићемо се да покажемо да је ова листа једина која се супротставља досадашњим странкама режима и свему ономе што су опције које су до сада учествовале у власти радиле.  Ова кампања је прилика да покажемо нашу снагу и озбиљност у намери да постанемо парламентална организација и да  се кроз институције изборимо за права грађана као и да животни стандард у нашој општини буде далеко бољи у односу на претходне године“, закључио је Дражић.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *